Om BraBesiktning

BraBesiktning hjälper personer att hitta bra besiktningsmän och besiktningsföretag att hitta bra kunder. Företaget grundades 2020. BraBesiktning förmedlar kontakten mellan beställare och besiktningsföretag. Beställare skriver in förfrågningar på BraBesiktning.se och får upp till 6 svar från besiktningsmän som önskar ta sig an det aktuella uppdraget. Vi kvalitetssäkrar alla medlemsföretag för att göra det tryggare för beställaren. Företagen har profilsidor med omdömen från andra kunder och referensjobb för att på ett bra sätt marknadsföra sina tjänster. 

Är du besiktningsman kan du enkelt och effektivt hitta uppdrag som passar din sökprofil där du vill jobba geografiskt. Du väljer själv din sökprofil (kategorier och kommuner) och får meddelanden om nya uppdrag via mail. Du väljer själv vilka förfrågningar du vill besvara och du kan också marknadsföra ditt företag med snygga referensjobb och bra kundomdömen via din profilsida på tjänsten. 

Vi som är grundare till BraBesiktning är personer med bakgrund som besiktningsleverantörer av dessa tjänster. Vi har skapat tjänsteinnehållet på basis av de egna erfarenheter vi har inom området och de funktioner vi själva skulle vilja se för att den här marknaden ska fungera ännu bättre. Om du har egna idéer på hur vi ytterligare kan förbättra vårt erbjudande eller om du av någon annan anledning vill komma i kontakt med oss så kontakta oss gärna.

Jämför gratis besiktningar

Skapa din förfrågan på under 2 minuter.